lauantai 12. heinäkuuta 2014

Clube de Jornalistas

Viimeinen ravintola, jonka haluan Lissabonin reissulta esitellä on Clube de Jornalistas. Ravintola veti pisteet kotiin jo ovensuulla, jossa tarjottiin kuohuviinilasit käteen. Tästä voisi moni muukin paikka ottaa mallia! Menun kanssa minulla oli valinnan vaikeutta herkullisten annoskuvausten äärellä. Kalaa oli tullut syötyä lähes koko reissun ajan ja päädyinkin sitten ottamaan alkuun paistettua scamorza-juustoa retiisinlehtien ja päärynän kanssa. Valintani osoittautui loistavaksi. Pääruokana söin kotitekoista tagliatellea kanan ja kookoscashewkastikkeen kanssa. Annos hakkasi monet italialaiset ravintolat mennen tullen. Jälkkärin jaoin kaverini kanssa ja ihan hyvä niin. Minttujätski maistui enemmän piparmintulta kuin mintulta ja oli enemmän kaverini makuun kuin omaani. Palvelu ravintolassa oli aivan parhaasta päästä ja lopuksi saimme vielä paikan kangaskassit ja meille tilattiin taxi ovelle. Suosittelen tekemään kuten me ja jättämään tämän helmen viimeiselle lomaillalle Lissabonissa. Mikään ei ole parempaa kuin päättää loma loistavaan ravintolaillalliseen.

Menu
Bread
Forks and knives
Pan-fried scamorza, wilted turnip leaves and pear
Curried housemade tagliatelle, grilled chicken breast, coconut and cashew sauce
Mint ice cream

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti