maanantai 7. huhtikuuta 2014

Verigreippiananasporkkanasalaatti

Arkistojen aarteita. En tiedä miksen aiemmin ole tullut bloganneeksi tätä salaattia, sillä se on kuitenkin ollut ruokalistallani hyvin pitkään. Ohje on leikattu talteen todennäköisesti jommastakummasta iltapäivälehdestä aika jolloin asuin vielä kotona vanhempieni luona. Ohje on hedelmä-kanasalaatin nimellä, mutta salaatin voi tehdä mielestäni sellaisenaankin ilman lintua.


2 annosta

2 porkkanaa
1 verigreippi
½ ananas
pala sitruunaa
tuoretta minttua
rouhittua suolaa
rouhittua mustapippuria
(4 broilerin rintafileetä)

Kuori ja suikaloi porkkanat. Leikkaa verigreipistä kuori irti niin, että päällimmäinen kalvo lähtee mukana. Lohko greipinpalat irti kalvojen välistä. Kuori ananas, leikkaa sen puinen keskiosa pois ja lohko ananas viiplaiksi. Kokoa porkkana, greippi ja ananas salaatiksi ja mausta sitruunamehulla, suolalla ja pippurilla. Silppua lopuksi salaatin päälle tuoretta minttua ja tarjoa esimerksi broilerin rintafileen kanssa.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti