lauantai 26. huhtikuuta 2014

Hua Hin

Kouvolan Rosso aiheutti meille melkoisen pettymyksen pääsiäislauantaina. Onneksi lauantai-iltana ovensa kiinni pitänyt thaimaalainen ravintola Hua Hin oli pääsäissunnuntaina lounasaikaan auki. Suurin osa asiakkaista tuntui hakevan ravintolasta take away-ruokaa, mutta me jäimme paikan päälle aterioimaan. Ravintolan lista on länsimaalaistettu, mutta kuitenkin ihan tunnistettavan thaimaalainen. Ankkaa tulee harvakseltaan tehtyä kotona, joten tilasin sitä kun kerran tilaisuus oli. Annoksen punainen currykastike oli merkitty kahdella chilillä. Myös kaverini tofussa currykastikkeella oli kahden chilin merkki kielimässä annoksen vahvuudesta. Ruoka sinällään oli oikein maukasta ja sipuliton versio annoksesta onnistui mukisematta. Kaikkien kolmen annoksessa oli eri kastike ja eri vihannekset. Mutta... kuten jo melkein osasi odottaakin, niin eihän se kahden chilin annos tulinen ollut. Minun ankassani sentään oli vähän enemmän yritystä kaverin tofuun verrattuna. Jossain vaiheessa jopa välttelin tuliseksi merkittyjen annostan tilaamista ravintoloissa, kun ruoka oli kuitenkin aina pettymys. Tällöinkin sama ruoka olisi voinut muuten maittaa, jos sen ei olisi odottanut ja toivonut olevan tulisempaa. Nykyään tilailen surutta mitä mieli tekee ja koetan muuttaa suhtautumista pääni sisällä. Hua Hin on oikein kelpo lounasmesta Kouvolassa ja suosittelenkin siellä pistäytymään, jos on ruokapaikka hakusessa. Palvelu oli saanut aika paljon moitteita eat.fi.ssä. Meidän käyntimme aikana palvelu oli ihan ok.


Ei kommentteja:

Lähetä kommentti