torstai 7. marraskuuta 2013

Domo

Käymme kerran kuussa kavereideni kanssa vähän paremmin syömässä ja tähän kategoriaan Domo oli ehkä hieman arkinen. Veikkaan että kivempi sisustus vaikuttaisi ravintolan tunnelmaan paljon, sillä ruoan puolesta ravintolassa ei ollut moittimista. Minä tilasin alkuun tonnikala-avocadosalaatin. Raaka-aineet olivat hyviä ja tonnikala suussa sulavaa, mutta harmikseni annoksessa oli seesaminsiemeniä joista en erityisemmin välitä. Tämähän ei tietenkään ravintolan vika ole. Alkuruoka oli todella reilun kokoinen ja minulta jäi osa levästä syömättä. Pääruoaksi otin kolmea eri laatua makirullia. Näistä avocadopäällysteiset ankeriasrullat olivat ehdottomia lemppareitani. Ebitempurat olivat perushyviä ja hiillostettu lohi hieman liian savuinen minun ja kaverini makuun. Rullat ovat todella isoja ja kaksi settiä olisi riittänyt vallan hyvin tuhdin alkupalan päälle. Loput rullat minulle kuitenkin tarjouduttiin pakkaamaan mukaan kotiin ja käytinkin tilaisuuden hyväkseni. Makirullissa oli kivasti yhdistetty monia raaka-aineita ilman että jäi fiilis erikoisuudentavoittelusta. Hieman pienemmät rullat olisivat sopineet suuhun paremmin. Ruoan puolesta menisin Domoon ehdottomasti uudestaan, mutta illanviettoon kaipaisin kuitenkin hieman viihtyisämpää miljöötä.

TUNA TARTAR AND AVOCADO SALAD
Fresh tuna and avocado served on a bed of seasoned wakame
Tonnikalaa, avokadoa, merilevää ja yuzu-soija kastiketta

SEARED SALMON                      
Seared salmon, oshinko, cucumber, shiso
Hiillostettu lohi, oshinko, kurkku, shiso

EBI TEMPURA
Ebi tempura, tuna, avocado, ikura, saracha hot sauce, topped with agedama & teriyaki sauce
Ebi tempura, tonnikala, avocado, ikura, saracha-tulinen kastike, agedama, teriyaki-kastike

 DOMO CATEPILLAR
Unagi, cucumber, avocado, served with sweet soy sauce
Grillittua ankeriasta, kurkku, avokado, makea soijakastike

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti