sunnuntai 22. syyskuuta 2013

Kanelikermassa haudutettua leipäjuustoa kohmeisella lakalla

Tätä jälkkäriä maistoin ensimmäistä kertaa Saagassa joskus pari vuotta sitten. Tästä ei paljon simppelimmäksi enää ruoka voi mennä ja tämä on erinomaista myös ei niin makeista jälkkäreistä pitäville. Muista kuitenkin käyttää täysrasvaista juustoa reseptiin. Minä en syönyt tätä jälkkäriksi vaan ihan ruoaksi sellaisenaan. Jälkkärinä annoksesta riittänee useammalle.


2 annosta

480 g leipäjuustoa
2 dl kermaa
1 rkl sokeria
2 tl kanelia
250 g lakkaa

Kuumenna paistinpannu ja lisää pannulle paloihin leikattu leipäjuusto, kerma, sokeri ja kaneli. Sekoita mausteet kermaan tasaisesti ja hauduta juustoa pannulla viitisen minuuttia. Sulata pakastetut lakat kohmeisiksi ja nosta kypsän leipäjuuston päälle. Tarjoa esimerkiksi jälkiruokana.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti