sunnuntai 14. heinäkuuta 2013

The Smoke House

Irlannin Killarneyssa sijaitseva The Smoke House löytyi jo opaskirjastamme, mutta sama ravintola myös kadulla pisti silmiimme kivalta vaikuttavana paikkana. Olimme ystävieni kanssa viikon kiertelemässä Irlantia ja tässä paikassa oli ehdottomasti reissun paras palvelu, josta kiitokset huippumukavalle ja tehokkaalle tarjoilijalle joka hoiti koko ravintolan alakertaa vierailumme aikana. Kävimme syömässä lounasaikaan, mutta ruokien tilaaminen illallismenustakin onnistui. Oma annokseni sisälsi paistettua brie-juustoa hillokkeen ja vihersalaatin kanssa. Juusto oli päältä täydellisen rapeaa ja sisältä sulaa, mutta tuhdista annoksesta ei silti tullut liian rasvaista fiilistä. Hillokkeesta tuli lähinnä pihlajanmarja mieleen, mutta väri ja koostumus eivät oikein tukeneet tätä teoriaa. Hilloke oli kuitenkin hieman hapanta ja marjaista. Vihersalaatissa oli erilaisia maistuvia lehtiä etikkakastikkeella. Jäi harmittamaan ettemme palanneet samaan paikkaan illalliselle, vaan päädyimme italialaiseen Salvadors-ravintolaan. Vaihteeksi vinkki näinkin päin, eli valitse vaikka se viereisen oven italialainen paikka Salvadorsin sijaan. Palvelu oli tylyä ja hidasta, kaverini joutui lähettämään väärään kypsyyteen paistetun pihvin takaisin keittiöön, ovessa ja sisällä oli eri ruokalistat, toisen kaverini lisätäyte pizzaan muistettiin laskuttaa muttei lisätä pizzaan...

IRISH BRIE
Deep Fried, local leaves & Berry chutney

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti