tiistai 26. helmikuuta 2013

4th Wall Restaurant

4th Wall oli paljon Ginger Bistroa onnistuneempi ravintolakokemus Belfastin reissulla. Olimme hieman aikaisessa syömässä ennen esitystä MAC:ssa, jonka kupeessa ravintola sopivasti sijaitsee. Emme kuitenkaan kauaa joutuneet aterioimaan yksin, vaan pian saapumisemme jälkeen sali alkoi täyttyä tasaista tahtia. Palvelu oli sopivan mutkatonta, rentoa ja ystävällistä, mutta kuitenkin toimivaa. Alkuruoat jätimme aikataulun puitteissa väliin ja aloitimme illallisen suoraan pääruoista. Minä tilasin ankanrintaa, Pommes Annaa (onko sille suomenkielistä nimeä?), savoijinkaalia ja kirsikkavaniljakastiketta. Ankka oli ehkä hieman liian kuumalle pannulle laitettu ja nahan rapeus jäi uupumaan, mutta muuten kypsyys oli hyvä, kastike maukas, kaalissa sopiva purutuntuma ja perunapaistos herkullista. Pommes Anna siis on ohuista perunaviipaleita ja voista tehty paistos. Jälkkäriksi tilasimme irlantilaisen juustolautasen jaettavaksi. Tarjolla oli Guinness-juustoa, sinihomejuustoa ja melko vahvaa oranssihtavaa valkohomejuustoa, jota en mausta tunnistanut. Lisukkeena tarjotussa hillossa oli jännä aniksinen maku. Guinnes-juusto osoittautui suosikiksemme ja saimme pyydettäessä uuden lautasen pelkästään sitä. Illan päätteeksi minulta jäi kaulahuivi ravintolaan, joka tarjoilija vielä toi peräämme ravintolan pihalle. Seuraavalla Belfastin reissulla toivon pääseväni ravintolaan uudestaan ja suosittelen sitä muillekin Belfastin matkaajille!

Duck Breast
Pomme Anna, Savoy Cabbage, Cherry & Vanilla Jus
Irish Cheese Selection
House Chutney & Biscuits

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti