torstai 31. tammikuuta 2013

Kurkkuinkiväärichilisalsa

Olen joskus vuosia sitten leikannut talteen jostakin sanomalehdestä tämän tyyppisen reseptin. Työpäivän aikana en tietenkään päässyt tähän reseptiin käsiksi kun mieleni alkoi kurkkusalsaa tehdä, joten bussimatkalla keskustaan päin googlettelin sitä vastaavaa ohjetta. Tämä ohje on Delicious Magazinesta ja tarjotaan siinä lohen ja crème fraîchen kanssa. Minäkin vaihdoin kalan siikaan ja se toimi hyvin salsan kanssa, mutta
crème fraîche osoittautui turhan tuhdiksi lisukkeeksi.



2 - 3 annosta

1 pieni tai ½ iso kurkku
½ vahva chili
pala tuoretta inkivääriä
tuoretta lehtipersiljaa
tuoretta minttua


Halkaise kurkku ja poista sen siemenet. Kuutioi kurkku. Silppua chili ja kuori ja hienonna inkiväärinpala. Sekoita chili ja inkivääri kurkkukuutioiden joukkoon. Silppua vielä salsan sekaan lehtipersiljaa ja minttua ja tarjolla esimeriksi vaalean kalan ja soijalla maustettujen kevyesti paistettujen sokeriherneiden kanssa.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti