sunnuntai 4. marraskuuta 2012

Savuinen BBQ-kastike

Minulla oli kova himo päästä käyttämään ostamaani nestesavua. Tämän BBQ-kastikkeen reseptin muokkasin useiden Yummlyn ohjeiden pohjalta. Kastikkeen käytin broilerikorianteripizzaan tomaattikastikkeen asemasta, mutta se olisi sopinut varmasti oikein hyvin myös grillaukseen. Puolet kastikkeesta pistin pakkaseen myöhempää käyttöä varten.

~2 - 3 dl

3 ½ dl ketsuppia
½ dl sokeria
2 rkl worcestershire-kastiketta
2 rkl nestesavua
2 rkl sinappia
2 tl paprikajauhetta
1 tl valkosipulijauhetta
½ tl suolaa

Yhdistä kaikki aineet kattilassa ja keitä matalalla lämmöllä noin 20 minuuttia kunnes kastike sakenee. Käytä kastike esimerkiksi pizzapohjan kastikkeena tai grillatun ruoan lisänä.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti