maanantai 19. marraskuuta 2012

Persiljaperunat

Löysin hieman sattumalta persiljaperunat Sillä Sipulista lisukkeeksi broilerille punaviinissä. Perunat sopisivat varmasti moneen muuhunkin ruokaan hyvin. Itse jäin ehkä kaipaamaan hieman enemmän kastiketta itseensä imevää lisuketta broilerille, vaikka maut kävivätkin hyvin yhteen. Lehtipersiljaa ei ollut kaupassa ja höyrytyskattilakin puuttui, joten tässä ei niin hifi versio perunoista. Näemmä voisulakin olisi pitänyt valmistaa erikseen...


4 annosta

800 g kiineitä perunoita
50 g voita
rouhittua suolaa
pala sitruunaa
tuoretta persiljaa

Pese perunat ja keitä ne kuorineen kypsiksi, valuta ja siirrä takaisin kattilaan kuumalle levylle. Lisää kattilaan voi, rouhi sekaan suolaa, purista noin puolitoista teelusikallista sitruunamehua ja silppua tuoretta persiljaa. Pyörittele perunoita kattilassa kunnes voi on sulanut ja tarjoa esimeriksi broilerin punaviinissä kanssa.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti