lauantai 15. syyskuuta 2012

Paistettu punakaali

Tein punakaalilisukkeen hieman Omenaminttua mukaillen. Kaali on samanaikaisesti suolaista, makeaa ja hieman hapanta. Tällä kertaa heinäsorsa omenakastikkeessa sai kaalin kumppanikseen, mutta kaali voisi toimia kivasti myös vaalean kalan lisuukkeena.


2 annosta

1/4 punakaali (n. 250 g)
1 rkl voita
½ tl suolaa
2 rkl mustaherukkahyytelöä
1 rkl punaviinietikkaa

Suikaloi punakaali. Kuumenna voi paistinpannussa ja lisää kaalisuikaleet. Paista noin viiden minuutin ajan. Mausta suolalla, mustaherukkahyytelöllä ja etikalla. Hauduta vielä muutaman minuutin ajan. Tarjoa lämpöisenä.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti