400 g ahvenfileitä
öljyä
½ sitruuna
rouhittua suolaa
rouhittua mustapippuria
1 dl aurinkokuivattuja tomaatteja
2 tl kapriksia
2 tomaattia
tuoretta basilikaa
150 g juustoraastetta
Leikkaa ahvenfileistä v-viillolla ruodot pois ja paloittele fileet neljään osaan. Siirrä kalapalat öljyllä voideltuun uunivuokaa, purista päälle puolikkaan sitruunan mehu ja mausta suolalla ja pippurilla. Kuutioi aurinkokuivatut ja tuoreet tomaatit reiluiksi paloiksi ja poista tuoreiden tomaattien siemenet. Lisää molemmat tomaattikuutiot kalan päälle. Lisää vielä kaprikset ja silppua päälle tuoretta basilikaa. Ripottele lopuksi juustoraaste vuoan pintaan ja paista 225-asteisessa uunissa noin 20 minuuttia. Tarjoa esimerkiksi (tumman) pitkäjyväisen riisin kanssa.
Ei kommentteja:
Lähetä kommentti