keskiviikko 29. elokuuta 2012

Broilerihalloumisalaatti

Idea tähän salaattiin lähti viikonlopulta ylijääneestä mangovinaigretesta, rucolasta ja Frisée-salaatista. Broileri ja halloumi on todettu hyväksi yhdistelmäksi aiemminkin. Ananas tuo hieman happamuutta ja viinirypäleet makeutta suolaisille täytteille. Vähän jäin vielä miettimään olisiko salaatti kaivannut oliiveja...


1 annos

kolmea eri salaattia
1/4 pienestä tai 1/8 isosta ananaksesta
1 dl viinirypäleitä
1/4 rasia kirsikkatomaatteja
100 g halloumia
1 broilerin rintafilee
Santa Maria chili & lime-mausteseosta
rouhittua suolaa
rouhittua mustapippuria
mangovinaigrettea

Revi salaatteja lautaselle. Minulla oli jääsalaattia, rucolaa ja Frisée-salaattia. Leikkaa ananaksesta päädyt ja kuori ananas. Leikkaa ananas pystysuunnassa neljään osaan ja poista kova sisus. Leikkaa ananas pitkittäin viipaleiksi. Lisää ananasviipaleet, viinirypäleet ja kirsikkatomaatit salaattiin. Paista broileri pannulla ja mausta chili & lime-mausteseoksella, suolalla ja pippurilla. Leikkaa broileri viipaleiksi ja lisää salaatin päälle. Viipaloi halloumi ja paista pannulla molemmin puolin. Halutessasi voit liottaa halloumin ennen paistamista. Lisää halloumi salaattiin ja kaada päälle mangovinaigrettea.


Ei kommentteja:

Lähetä kommentti