maanantai 30. heinäkuuta 2012

Pizzamestarit

Viime viikonloppuna oli Karmarock ja matkalla festareille pysähdyimme syömään Harjavallan Pizzamestareilla. Emme järin suuria odottaneet pizzapaikalta, mutta ravintola onnistuikin yllättämään oikein positiivisesti. Palvelu oli ystävällistä (myös meille ulkopaikkakuntalaisille!) ja listalla oli montakin kivan kuuloista vaihtoehtoa. Se on paljon sanottu ihmiseltä joka 95 % kerroista tilaa fantasiapizzan. En ole ikinä ennen syönyt suolakurkkua pizzassa. Mitään varsinaista syytä en keksi miksen ole aikaisemmin sitä tilannut, mutta nyt päätin kokeilla tätäkin täytettä. Pizza oli hyvän kokoinen, pohja oli ohut ja napakka, mutta helposti leikattavissa. Täytteet toimivat ja suolakurkkukin pääsee varmasti uudempaan kokeiluun pizzassani. Ravintola on aivan juna- ja bussiaseman vieressä, joten voit luottaa saavasi helposti mahan täyteen vaikkapa ennen ensi kesän Karmarockia.

Kasvispizza

Bonuskuvassa Alkon myyjän suosittelema valkkari Riesling Lieu-Dit Muehlforst, joka kulki näppärästi kylmälaukussa mukana reissussa. Viini oli mukavan kepeä ja raikas kesäjuoma festarimatkalle. Viini ei ollut hapokkaimmasta päästä, jos mietit minkä ruoan kanssa sen yhdistäisit.

Riesling Lieu-Dit Muehlforst

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti