maanantai 9. heinäkuuta 2012

Paistettu paksoi

Kävin tänään Vii Voanissa ostoksilla ja vihanneskaappien kohdalla paksoit, toiselta nimeltään pinaattikiinankaalit, osuivat houkuttelevina silmiini. Tämän tyyppistä lisuketta olen saanut Gaijinissa ja valmistin paksoit näiden mielikuvien pohjalta. En ole varma sisälsikö Gaijinin paksoi inkivääriä, vai onko se vain omaa toiveajatteluani. Tähän reseptiin sitä kuitenkin laitoin. Paistettu paksoi on todella nopeaa, helppoa ja ennen kaikkea hyvää!


2 annosta

1 valkosipulinkynsi
pala tuoretta inkivääriä
öljyä
3 paksoita
1 rkl soijakastiketta

Hienonna valkosipulinkynsi ja kuorittu inkivääri. Laitoin tähän annokseen noin kaksi teelusikallista pilkottua inkivääriä. Paista valkosipulia ja inkivääriä hetken aikaa pannulla. Revi paksoin lehdet irti toisistaan ja lisää pannulle. Paista hetken aikaa sekoitellen ja lisää soijakastike. Anna kypsyä kannen alla muutama minuutti. Tarjoa lisäkkeenä ruoalle.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti