tiistai 3. heinäkuuta 2012

Limebataatit ja -maissi


Ohje on pienin muutoksin Chocochilin blogin limebataattien ohje. Jos haluat lisäkkeestä vegaanisen, niin vaihda käyttämäni hunaja Elinan käyttämään agavesiirappiin. Minulla on ongelmia saada makeita ainesosia kulutettua kaapeistani, joten käytin mieluummin sellaista mitä minulta jo löytyi. Kuten Chocochilikin, tarjosin tätä Jerk-seitanin lisäkkeenä.

4 annosta

n. 600 g bataattia
4 esikeitettyä maissia
0,25 dl rypsiöljyä
1 rkl juoksevaa hunajaa
1 limen raastettu kuori
0,5 limen mehu
½ tl suolaa
rouhittua mustapippuria

Kuori ja paloittele bataatti. Valmista öljyseos yhdistämällä ainesosat. Pyörittele bataatinpaloja öljyssä ja valele öljyä maissien päälle. Paista kypsäksi 200-asteisessa uunissa. Kypsennysaika riippuu bataattilohkojen koosta. Bataatti kypsyy perunaa nopeammin ja 20 minuuttia voisi olla ohjeellinen aika lohkoille, mutta kokeile aina kypsyys haarukalla.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti