Tämä resepti taitaa ananaksen ansiosta mennä enemmän cross
kitchenin kuin tex mexin suuntaan, mutta mielestäni ananas antaa burritoille
kivaa raikkautta. Ehdoton lisä on myös itse tehty avocadokastike (kaupan
guacamole voi pahimmillaan sisältää vain 0,7 % avocadoa!). Mielestäni fajitamausteseokset
maistuvat paremmalta kuin vastaavat burritoseokset. Seuraava askel olisi tietty
mausteseoksen valmistaminen itse.
4 annosta
500 g maustamattomia broilerin fileesuikaleita
8 kpl (maissi)tortilloja
öljyä
1 tlk kidneypapuja
2 tlk pieniä ananaspaloja
1 ps fajitamausteseosta
jääsalaattia
jalopeñoviipaleita
kermaviiliä
avocadokastiketta
Paista broilerin fileesuikaleet öljyssä pannulla.
Valuta pavut ja lisää ne broilerin sekaan. Lisää ananakset mehuineen sekä
fajitamausteseos. Ananaksen mehun ansiosta sinun ei tarvitse lisätä erikseen
vettä maustepussin ohjeen mukaisesti. Kuumenna seosta niin kauan että pavut ja
ananakset ovat lämmenneet. Lämmitä tortilloja muutama sekunti mikrossa ja jaa
täytettä tortillojen päälle. Revi päälle jääsalaattia, lisää kermaviiliä,
avocadokastiketta ja jalopeñoviipaleita. Taita täytetystä tortillasta ensin
yksi sivu ja sen jälkeen molemmat viereiset sivut ympäröimään ensimmäistä
taitosta. Tarjoa välittömästi.
Ei kommentteja:
Lähetä kommentti