sunnuntai 1. heinäkuuta 2012

Broileripapuananasburritot


Tämä resepti taitaa ananaksen ansiosta mennä enemmän cross kitchenin kuin tex mexin suuntaan, mutta mielestäni ananas antaa burritoille kivaa raikkautta. Ehdoton lisä on myös itse tehty avocadokastike (kaupan guacamole voi pahimmillaan sisältää vain 0,7 % avocadoa!). Mielestäni fajitamausteseokset maistuvat paremmalta kuin vastaavat burritoseokset. Seuraava askel olisi tietty mausteseoksen valmistaminen itse. 


4 annosta

500 g maustamattomia broilerin fileesuikaleita
8 kpl (maissi)tortilloja
öljyä
1 tlk kidneypapuja
2 tlk pieniä ananaspaloja
1 ps fajitamausteseosta
jääsalaattia
jalopeñoviipaleita
kermaviiliä
avocadokastiketta

Paista broilerin fileesuikaleet öljyssä pannulla. Valuta pavut ja lisää ne broilerin sekaan. Lisää ananakset mehuineen sekä fajitamausteseos. Ananaksen mehun ansiosta sinun ei tarvitse lisätä erikseen vettä maustepussin ohjeen mukaisesti. Kuumenna seosta niin kauan että pavut ja ananakset ovat lämmenneet. Lämmitä tortilloja muutama sekunti mikrossa ja jaa täytettä tortillojen päälle. Revi päälle jääsalaattia, lisää kermaviiliä, avocadokastiketta ja jalopeñoviipaleita. Taita täytetystä tortillasta ensin yksi sivu ja sen jälkeen molemmat viereiset sivut ympäröimään ensimmäistä taitosta. Tarjoa välittömästi.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti