Ruokalista on jaettu osioihin snacks, to start with, to continue with ja sweets. Alku- ja pääruoilla ei tosin tuntunut olevan juuri eroa annoskoossa tai hinnassa ja annokset saapuivat pöytään valmistumisjärjestyksessä. Alun oliivi ja anjovis oli oikein toimiva paketti. Anjovis oli makeampaa mihin olen tottunut. Varsinaisista ruoista suosikikseni nousi paistettu mustekala paprika-mantelitahnalla, joka löytyi listan alkuruokien puolelta. Rapsakat mustekalat olivat mureita sisältä ja lisuketahnan maut olivat kohdillaan. Pääruokana tilattu lohi tuntui vähän hukkuvan kastikkeeseen, vaikka kastike sinänsä hyvää olikin. Tuoreet marjat ovat aina kivan raikas päätös aterialle. Makeaa pähkinärouhetta olisi voinut annostella vähän säästeliäämmin. Tuntuu että ravintolaa vaivasi vielä pieni alkukankeus. Hyvälle välimerelliselle ruoalle löytyy varmasti paikka Helsingistä, mutta mielestäni vielä ei olla samassa tasossa missä Farang on Kaakkois-Aasian suhteen.
PISTACHIO CRUMBED ANCHOVIES pistaasipähkinällä maustettua anjovista, vihreää oliivia |
FRIED SQUID HEADS `TANQER´ paistettua mustekalaa punainen paprika-manteli tahna, basilikanlehtiä, mantelia |
`FASSI´ PAN FRIED SALMON pannulla rapeapintaiseksi paistettua lohta, `fassi´-hunaja dressing, viinirypälettä, omenaa |
`ETON MES´ kuohkeaa kermaa, marenkia, tuoreita marjoja |
Ei kommentteja:
Lähetä kommentti